Samen, betrokken, no nonsense
en doelgericht presteren.

Bureau Sama* begeeft zich op het snijvlak onderwijs – arbeidsmarkt. Opdrachtgevers zijn landelijke organisaties, regionale samenwerkingsverbanden po – vo – mbo – ho (al dan niet samen met toonaangevende bedrijven), gemeenten en onderwijsorganisaties. Diensten van Bureau Sama* zijn: extern adviseur, project- en procesmanagement en planontwikkeling.

Extern adviseur
Vanuit een opdrachtgever of context wordt Bureau Sama* ingevlogen om resultaatgericht projecten uit te voeren. Dit als extern adviseur of projectleider.

Project- en procesmanagement
Het realiseren van plannen en ideeën is van groot belang. Bureau Sama* doet dit door procesbegeleiding, projectmanagement en faciliteren van professionals.

Planontwikkeling
Plannen werken alleen als je hier meteen mee aan de slag kunt. Daarom helpt Bureau Sama* bij de ontwikkeling van praktische plannen én de uitvoering daarvan. De ontwikkeling van plannen ten behoeve van fondsen- en subsidiewerving behoort tot de mogelijkheden. Het uitvoeren van evaluaties, uitvoeren van monitoren en schrijven van rapportages zijn hiervan een onderdeel.

Wilt u meer weten?
Neem dan gerust contact op.

Contact