Over Manon

Als voormalig bedrijfsleidster van een technisch bedrijf, beleidsmedewerker, projectmanager, senior adviseur en programmaleider ken ik de werkvloer van ondernemers, overheid en onderwijs. Daarin vind ik het uiterst belangrijk om daarin de ontwikkeling van jongeren en kinderen mee te nemen. Zij zijn onze toekomst!

Ik zet mezelf graag in voor het bedenken en uitvoeren van creatieve werkwijzen, ideeën en projectplannen. Niet alleen, maar samen. Samen maken is daarin van belang. Door ervaring met procesbegeleiding, projectmanagement en strategisch – tactisch advies sla ik een brug tussen bestuur en werkvloer met als doel deze met elkaar te verbinden. Niet alleen vanuit ieders eigen context, maar vooral ook op het snijvlak van deze sectoren!

Ik heb gewerkt voor een onderwijsadviesbureau, het onderwijs (specifiek in het mbo en vo), een landelijke organisatie en de overheid. De verbinding tussen mensen, beleid en actoren daar om heen is een uitdaging. Om deze te creëren en duurzaam te houden voor iedereen. Ik ben Bureau Sama* gestart om hierin een actieve bijdrage te leveren.

“Samen maken van plannen,
beslissingen en successen”

Wilt u meer weten?
Neem dan gerust contact op.

Contact